Το προφίλ μου[vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]

Πώς μπορώ να επεξεργαστώ το προφίλ μου
στο City Connect App;

Άνοιξε το City Connect App. Στην πρώτη οθόνη, που είναι η ενότητα «News Feed», πάτησε πάνω στο εικονίδιο  το οποίο βρίσκεται πάνω αριστερά και στη συνέχεια πάτησε πάνω στην επιλογή «Το προφίλ μου». Στην επόμενη οθόνη, πάτησε πάνω στην επιλογή «Προφίλ». Σε αυτή την ενότητα, μπορείς να ενημερώσεις τις προσωπικές σου πληροφορίες, όπως την ημερομηνία γέννησής σου, την ημερομηνία της ονομαστικής σου εορτής, το τηλέφωνό σου, τη διεύθυνσή σου κοκ. Μπορείς επίσης να ανεβάσεις και μια φωτογραφία προφίλ. Προκειμένου να αποθηκεύσεις τις αλλαγές, πάτησε πάνω στην επιλογή «Ανανέωση προφίλ». Θυμήσου, δε μπορείς να επεξεργαστείς τη θέση εργασίας σου και την εταιρεία σου.

Τι είναι το «tag»

Στην ενότητα του προφίλ σου, πέρα από την επεξεργασία των προσωπικών σου πληροφοριών, μπορείς να δεις και να επιλέξεις κατηγορίες νέων για τις οποίες ενδιαφέρεσαι να ενημερώνεσαι, όπως οι κατηγορίες νέων «photography», «home decoration», «fitness and sports», «benefits and rewards», «people development» κλπ. Αυτές οι κατηγορίες αποκαλούνται «tags». Υπάρχουν δύο ειδών tags: τα εταιρικά tags (π.χ. open resourcing) και τα tags για διασκέδαση (π.χ. photography)

Πώς μπορώ να επιλέξω τα tags που με ενδιαφέρουν;

Πήγαινε στην Αρχική σελίδα, πάτησε το εικονίδιο  το οποίο βρίσκεται πάνω αριστερά στη οθόνη και στη συνέχεια πάτησε πάνω στην επιλογή «Το προφίλ μου». Στην επόμενη οθόνη, πάτησε πάνω στην επιλογή «Προφίλ». Προχώρησε προς τα κάτω, επίλεξε τα tags σου από τη λίστα με τα προτεινόμενα tags και μετά πάτησε πάνω στην επιλογή «Ανανέωση προφίλ». Όσα περισσότερα tags επιλέξεις, τόσες περισσότερες δημοσιεύσεις-νέα θα βλέπεις στο News Feed σου.

Τι είδους πληροφορίες μπορώ να δω στο προφίλ μου;

Στο προφίλ σου, μπορείς να δεις τις προσωπικές σου πληροφορίες, τις δημοσιεύσεις σου, τους φίλους σου καθώς και τα αιτήματα φιλίας που έχεις λάβει, όπως επίσης και τα tags τα οποία έχεις επιλέξει.

Τι είδους πληροφορίες μπορώ να δω στο προφίλ των άλλων;

Καθώς περιηγείσαι στο προφίλ ενός συναδέλφου, μπορείς να δεις τις προσωπικές του πληροφορίες, όπως το ονοματεπώνυμο, τη θέση εργασίας, την εταιρεία, τα γενέθλιά του, την ονομαστική του εορτή και τη διεύθυνσή του. Μπορείς επίσης να δεις τον αριθμό των δημοσιεύσεων που έχει αναρτήσει, όπως επίσης και τις ίδιες τις δημοσιεύσεις, τον αριθμό των “likes” και των σχολίων που έχει λάβει στις δημοσιεύσεις του, τη λίστα των φίλων του και τα tags που έχει επιλέξει..

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Category:

GR