Ρυθμίσεις[vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]

Που μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις του City Connect App;

Πήγαινε στην Αρχική σελίδα. Πάτησε πάνω στο εικονίδιο και στη συνέχεια πάτησε πάνω στην επιλογή «Ρυθμίσεις». Από τις επιλογές που εμφανίζονται στην αριστερή πλαϊνή μπάρα, πάτησε πάνω στη ρύθμιση που επιθυμείς να επεξεργαστείς.

Τι συμπεριλαμβάνουν οι ρυθμίσεις του City Connect App και πως μπορώ να τις επεξεργαστώ;

Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν:

  • Αλλαγή κωδικού πρόσβασης: Πάτησε πάνω σε αυτή την επιλογή για να αλλάξεις τον τρέχοντα κωδικό σου με ένα περισσότερο ασφαλή. Πληκτρολόγησε το νέο κωδικό πρόσβασης στα απαιτούμενα πεδία και πάτησε πάνω στην επιλογή «Υποβολή»..

  • Πολιτική απορρήτου: Πάτησε πάνω σε αυτή την επιλογή για να ενημερωθείς για την Πολιτική απορρήτου, τις κατηγορίες των πληροφοριών που ενδέχεται να επεξεργαστούμε, τους σκοπούς για τους οποίους ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σου και τη νόμιμη βάση για την επεξεργασία προσωπικών πληροφοριών, τις πληροφορίες που γνωστοποιούμε σε τρίτους, τα cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης, τις διεθνείς μεταφορές πληροφοριών, την ασφάλεια, ακρίβεια, ελαχιστοποίηση και διατήρηση δεδομένων, τους όρους χρήσης και στοιχεία επικοινωνίας.

  • Αξιολόγηση εφαρμογής (μόνο για χρήστες Android): Πάτησε πάνω σε αυτή την επιλογή για να ανακατευθυνθείς στη σελίδα του City Connect App στο Play Store και να το βαθμολογήσεις.

  • Όροι & Προϋποθέσεις: Πάτησε πάνω σε αυτή την επιλογή για να λάβεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του City Connect App, την αποδεκτή χρήση και τι απαγορεύεται, τις ενημερώσεις, τη συντήρηση, την υποστήριξη κλπ.

  • Άλλαξε γλώσσα: Πάτησε πάνω σε αυτή την επιλογή για να αλλάξεις τη γλώσσα περιήγησης στο City Connect App. Επίλεξε την επιθυμητή γλώσσα και στη συνέχεια πάτησε «Συνέχεια».

  • Επικοινώνησε μαζί μας: Πάτησε πάνω σε αυτή την επιλογή για να στείλεις ένα μήνυμα σχετικά με οτιδήποτε μπορεί να σε απασχολεί αναφορικά με το City Connect App. Στην επόμενη οθόνη, πληκτρολόγησε την ηλεκτρονική σου διεύθυνση, το θέμα του μηνύματός σου και το κείμενο πριν πατήσεις πάνω στην επιλογή «Υποβολή». Η τεχνική υποστήριξη του City Connect App θα σου απαντήσει το συντομότερο δυνατόν.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Category:

GR