Ομάδες[vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]

Τι είναι η ενότητα «Ομάδες»;

Στην ενότητα «Ομάδες» μπορείς να δεις όλες τις ομάδες που έχουν δημιουργηθεί στο City Connect App, καθώς και να δημιουργήσεις τις δικές σου! Οι ομάδες δημιουργούνται προκειμένου να ενισχύεται η επικοινωνία μεταξύ των εργαζομένων που έχουν κοινά επαγγελματικά ή προσωπικά ενδιαφέροντα. Συμμετέχοντας σε μια ομάδα, μπορείς να συνομιλήσεις με συναδέλφους και να ανταλλάξεις σκέψεις, ιδέες και σχετικό υλικό.

Πώς μπορώ να δω τις ομάδες που είναι διαθέσιμες στο City Connect App;

Πήγαινε στην Αρχική σελίδα. Πάτησε πάνω στο εικονίδιο  και στη συνέχεια πάτησε πάνω στην επιλογή «Ομάδες». Στην ενότητα «All», μπορείς να δεις όλες τις ομάδες που έχουν δημιουργηθεί στο City Connect App.

Πώς μπορώ να γίνω μέλος μιας ομάδας;

Πήγαινε στην Αρχική σελίδα. Πάτησε πάνω στο εικονίδιο  και στη συνέχεια πάτησε πάνω στην επιλογή «Ομάδες». Πάτησε πάνω στην ομάδα που σε ενδιαφέρει. Στην επόμενη οθόνη, θα ανακατευθυνθείς στη σελίδα της ομάδας, όπου μπορείς να δεις ποιος είναι ο διαχειριστής της. Για να γίνεις μέλος σε μια ομάδα, πάτησε πάνω στην επιλογή «Θέλω να γίνω μέλος». Για να μπορέσεις να δεις τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και να επικοινωνήσεις μαζί τους, θα πρέπει πρώτα να γίνει αποδεκτό το αίτημα συμμετοχής σου.

Πώς μπορώ να δω τις ομάδες στις οποίες έχω αιτηθεί να γίνω μέλος;

Πήγαινε στην Αρχική σελίδα. Πάτησε πάνω στο εικονίδιο  και στη συνέχεια πάτησε πάνω στην επιλογή «Ομάδες». Στην ενότητα «Requested» μπορείς να δεις όλες τις ομάδες στις οποίες έχεις αιτηθεί να γίνεις μέλος.

Πώς μπορώ να δω τις ομάδες στις οποίες είμαι μέλος;

Πήγαινε στην Αρχική σελίδα. Πάτησε πάνω στο εικονίδιο  και στη συνέχεια πάτησε πάνω στην επιλογή «Ομάδες». Στην ενότητα «Joined», μπορείς να δεις όλες τις ομάδες στις οποίες είσαι μέλος

Πώς μπορώ να στείλω μήνυμα σε μια ομάδα στην οποία είμαι μέλος;

Πάτησε πάνω στο όνομα της ομάδας ώστε να ανακατευθυνθείς στη σελίδα της ομάδας και στη συνέχεια πάτησε πάνω στην επιλογή «Μήνυμα». Στην επόμενη οθόνη, γράψε το μήνυμά σου, επισύναψε ένα αρχείο (προαιρετικά) και στη συνέχεια πάτησε πάνω στο εικονίδιο , προκειμένου να στείλεις το μήνυμά σου.

Πώς μπορώ να δω τα μέλη της ομάδας στην οποία έγινα μέλος;

Πάτησε πάνω στο όνομα της ομάδας ώστε να ανακατευθυνθείς στη σελίδα της ομάδας και στη συνέχεια πάτησε πάνω στην επιλογή «Προβολή όλων των μελών». Μπορείς να δεις τη λίστα των μελών της ομάδας.

Πώς μπορώ να αποχωρήσω από μια ομάδα;

Πάτησε πάνω στο όνομα της ομάδας ώστε να ανακατευθυνθείς στη σελίδα της ομάδας και στη συνέχεια πάτησε πάνω στην επιλογή «Αποχώρηση από την ομάδα». Δε θα είσαι πλέον μέλος αυτής την ομάδας.

Μπορώ να δημιουργήσω τη δική μου ομάδα και πώς;

Φυσικά! Μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου ομάδα με τον εξής τρόπο:

Στην ενότητα «News Feed», πάτησε πάνω στο εικονίδιο το οποίο βρίσκεται πάνω αριστερά στην οθόνη σου και στη συνέχεια πάτησε πάνω στην επιλογή «Το προφίλ μου». Έπειτα, πάτησε πάνω στην επιλογή «Οι φίλοι μου». Στην επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται η λίστα των φίλων σου, πάτησε πάνω στο εικονίδιο  το οποίο βρίσκεται κάτω δεξιά στην οθόνη σου και στη συνέχεια επίλεξε τους συναδέλφους που επιθυμείς να γίνουν μέλη της ομάδας σου, πατώντας πάνω στο εικονίδιο  το οποίο εμφανίζεται δίπλα από το πλήρες όνομα κάθε εργαζόμενου. Κάθε φορά που επιλέγεις έναν εργαζόμενο, θα βλέπεις ένα checkmark μέσα στο αντίστοιχο κουτί . Μόλις επιλέξεις όλα τα μέλη, πάτησε πάνω στην επιλογή «Επόμενο». Θα πρέπει να δώσεις ένα όνομα στην ομάδα σου και να «ανεβάσεις» μία φωτογραφία. Τέλος, πάτησε πάνω στην επιλογή «Δημιουργία». Τα μέλη της ομάδας θα λάβουν ειδοποίηση ότι έχουν προστεθεί στην ομάδα.

Μπορώ να δημιουργήσω όσες ομάδες θέλω;

Όχι! Κάθε εργαζόμενος έχει το δικαίωμα να δημιουργήσει μέχρι 2 ομάδες συνολικά. Αυτό σημαίνει ότι κάθε εργαζόμενος μπορεί να είναι διαχειριστής δύο ομάδων συνολικά.

Τι συμβαίνει αν μια ομάδα είναι ανενεργή;

Εάν μια ομάδα είναι ανενεργή για περισσότερο από 6 μήνες, τότε διαγράφεται αυτόματα από το σύστημα. Μια ομάδα χαρακτηρίζεται ως «ανενεργή», όταν δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα όπως ανταλλαγή μηνυμάτων και αρχείων και προσθήκη μελών.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Category:

GR