Μηνύματα[vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]

Πώς μπορώ να στείλω ένα προσωπικό μήνυμα σε ένα φίλο στο City Connect App;

Πήγαινε στην Αρχική σελίδα και πάτησε πάνω στην επιλογή «Το προφίλ μου». Στη συνέχεια, πάτησε πάνω στην επιλογή «Οι φίλοι μου» προκειμένου να δεις τη λίστα των φίλων σου. Πάτησε πάνω στο όνομα του συναδέλφου στον οποίο θέλεις να στείλεις μήνυμα. Θα ανακατευθυνθείς στο προφίλ του. Πάτησε πάνω στην επιλογή «Μήνυμα». Γράψε το μήνυμά σου και έπειτα πάτησε πάνω στο εικονίδιο. Εάν θέλεις να επισυνάψεις μία φωτογραφία ή ένα έγγραφο στο μήνυμά σου, πάτησε πάνω στο εικονίδιο . Μπορείς να επιλέξεις μια φωτογραφία από τη συλλογή του κινητού σου, να τραβήξεις μια νέα φωτογραφία με την κάμερα του κινητού σου ή να αναρτήσεις ένα έγγραφο.

Μπορώ να στείλω ένα προσωπικό μήνυμα σε ένα συνάδελφο με τον οποίο δεν είμαστε φίλοι στο City Connect App;

Φυσικά! Αναζήτησε το συνάδελφο στον οποίο θέλεις να στείλεις μήνυμα από την ενότητα «Επαφές» εάν εργάζεται στην ίδια εταιρεία που εργάζεσαι και εσύ ή από την ενότητα «Άτομα που ίσως γνωρίζεις» εάν εργάζεται σε διαφορετική εταιρεία του Ομίλου. Στη συνέχεια, πάτησε πάνω στη φωτογραφία που εμφανίζεται δίπλα στο πλήρες όνομα του συναδέλφου και θα ανακατευθυνθείς στο προφίλ του. Πάτησε πάνω στην επιλογή «Μήνυμα». Γράψε το μήνυμά σου και στη συνέχεια πάτησε πάνω στο εικονίδιο . Εάν θέλεις να επισυνάψεις μία φωτογραφία ή ένα έγγραφο στο μήνυμά σου, πάτησε πάνω στο εικονίδιο . Μπορείς να επιλέξεις μια φωτογραφία από τη συλλογή του κινητού σου, να τραβήξεις μια νέα φωτογραφία με την κάμερα του κινητού σου ή να αναρτήσεις ένα έγγραφο.

Πώς μπορώ να δω όλες τις προσωπικές μου συνομιλίες/μηνύματα;

Πήγαινε στην Αρχική σελίδα. Πάτησε πάνω στο εικονίδιο   και στη συνέχεια πάτησε πάνω στην επιλογή «Μηνύματα». Σε αυτή την ενότητα μπορείς να δεις όλες τις προσωπικές σου συνομιλίες.

Μπορώ να διαγράψω μια συνομιλία από την ενότητα «Μηνύματα»;

Ναι. Προκειμένου να διαγράψεις μια συνομιλία, πάτησε πάνω στην προεπισκόπηση της συνομιλίας που θέλεις να διαγράψεις και σύρε προς τα αριστερά. Στη συνέχεια, πάτησε πάνω στην επιλογή «Διαγραφή». Εάν διαγράψεις μια ομαδική συνομιλία από την ενότητα των «Μηνυμάτων» σου, αυτό δε σημαίνει ότι αποχωρείς οριστικά από τη συνομιλία. Την επόμενη φορά που κάποιος συμμετέχοντας στείλει ένα μήνυμα, θα λάβεις αντίστοιχη ειδοποίηση.

Μπορώ να διαγράψω μεμονωμένα μηνύματα από μία συνομιλία;

Ναι. Προκειμένου να διαγράψεις ένα μήνυμα μέσα σε μία συνομιλία, πάτησε παρατεταμένα πάνω στο μήνυμα και στη συνέχεια πάτησε πάνω στο εικονίδιο , που εμφανίζεται στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Category:

GR